Speler van Genk viel flink door de mand: "Op basis van bekerfinale moeten ze hem volgend seizoen niet houden, stuur hem maar terug"

18 maart 2018 19:32

Géén vijfde bekerzege voor KRC Genk, dat gisteren allesbehalve een topprestatie afleverde in een weinig attractieve finale tegen Standard. De ploeg van Philippe Clement was niet op de afspraak, maar één speler was misschien nog iets fletser dan de rest. Dat vindt althans Besnik Hasi.

De ex-speler van KRC Genk en voormalige coach van Anderlecht, Legia Warschau en Olympiakos volgde de bekerfinale voor Het Belang van Limburg zag vooral Dieumerci Ndongala door de mand vallen: "Ndongala laat zijn mannetje wéér lopen, hij wandelt gewoon terug. Ik denk dat we al weten wie er gewisseld zal worden."

De pijlsnelle flankaanvaller pakte iets voorbij het uur geel voor een regelrechte schwalbe, Hasi had prompt genoeg gezien: "Hij gaat er zo dadelijk uit. En op basis van zijn match vandaag, moet Genk hem volgend seizoen ook niet houden. Onvoldoende. Stuur hem maar terug naar Standard." 

Glenn Bogaert

Beker van België \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
Reacties.