Lierse SK reageert op overname die er nog steeds niet is

19 maart 2018 21:30

In de loop van vorige week meende Lierse-CEO Jan Van Elst dat de club heel dicht bij een overname stond, maar het weekend is gepasseerd en... geen overname. Hij verschaft zelf uitleg op de officiële webstek van 'Lierke Plezierke'.

“Afgelopen weekend is de handtekening voor een overname van onze club niet gezet. Eind vorige week hadden we nochtans gecommuniceerd dat we daarop hoopten. Dat wil echter niet zeggen dat de deal is afgesprongen, zoals nu in bepaalde media wordt beweerd", aldus CEO Jan Van Elst. "Er dienden wel nog een aantal zaken uitgeklaard te worden. De club heeft vanochtend een aantal extra zaken verduidelijkt aan de mogelijke koper. Wij blijven dus rekenen en vertrouwen op een goede afloop."

Spelers staken

"Daarnaast klopt het zoals al elders werd gemeld, dat onze spelersgroep vandaag besliste om te staken. We hebben hierbij een dubbel gevoel, enerzijds zijn we hierin teleurgesteld, maar anderzijds stellen we ons tegelijk ook begrijpend op."

Supporters

Dat onze supporters ongerust zijn, kunnen wij ook meer dan inkomen. Naast de negatieve berichten, waren er ook heel wat positieve acties en steunbetuigingen van onze supporters, die ons sterken in het geloof op een toekomst voor onze club."

Yannick Lambrecht

Lierse SK
 
 
Reacties.