Einde Lierse? Bestuur lost verwachtingen niet in, spelers weigeren te trainen

19 maart 2018 10:53

Het gaat van kwaad naar erger met Lierse SK... Iedereen hoopte dit weekend op een overnemer, maar die is er uiteindelijk niet gekomen. De spelers zijn het kotsbeu en gaan in staking.

CEO Jan Van Elst kondigde vorige week fier aan dat er in het weekend een overnemer zou zijn. Een Letse investeerder en de groep rond David Nakhid kwamen ter sprake, maar als puntje bij paaltje komt, zou het een bluf geweest zijn. In een poging om échte investeerders te lokken, zichzelf in een positief daglicht te stellen en om de spelers gerust te stellen.

Staking

Het ziet nu een averechts effect, want Het Nieuwsblad weet dat een deel van de spelers weigerde om maandag te trainen. Een deel bleef thuis, een deel werkte in de fitness, maar een groepstraining is er vandaag alleszins niet. De onvrede over de mislukte overname is té groot. 

De spelers dreigden al langer in staking te gaan. Hun lonen van de voorbije maanden zijn, net als die van vele medewerkers binnen de club, nog steeds niet betaald. De gedoemde vereffening lijkt steeds dichterbij te komen voor Lierse SK...

Yannick Lambrecht

2e klasse \\ Lierse SK
 
 
Reacties.