Bondscoach Roberto Martinez laat zich uit over contractsituatie en de geruchten omtrent Michel Preud'homme

20 maart 2018 15:02

Wordt Michel Preud'homme na het WK 2018 in Rusland onze nieuwe bondscoach? Het is een piste die al een tijdje op tafel ligt, maar vooralsnog is er geen duidelijkheid over. Het contract van Roberto Martinez loopt in ieder geval af na het WK en over een nieuw contract werd nog niet gesproken.

"De geruchten over Preud’homme en dergelijke? Daar kan ik weinig over zeggen", aldus Roberto Martinez in een reactie op een persconferentie in Tubeke. 

Niet de timing

"We kunnen terugkijken naar het verleden, maar we moeten naar de toekomst kijken. En dus moeten we nu onszelf voorbereiden op het WK, het grootste toernooi dat er is. Dan gaan we veel antwoorden krijgen over hoe we vooruit kunnen met deze groep en wat we kunnen neerzetten."

Martinez is dan ook niet van plan nog te praten met de voetbalbond over een nieuw contract voor het WK: "Het is nu niet het moment om te evalueren. Ik heb een goede relatie met de KBVB en we zullen alles evalueren na het WK, dat is niet veranderd. We staan altijd open voor discussie, maar dit is niet de timing."

Aernout Van Lindt

Beker van België \\ Club Brugge \\ Standard \\ België
 
 
Reacties.