? Brugse politie gaat met videobeelden provocerende Cercle-fans aanpakken: "Wie herkent hen?"

23 maart 2018 13:43

De return van de promotiefinale op Jan Breydel tussen Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk liep na afloop uit de hand. Na het laatste fluitsignaal bestormden de thuissupporters het veld.

Enkele Cercle-fans renden naar de hoek van het bezoekersvak om de meegereisde supporters van Beerschot Wilrijk te jennen. Ook in het vak achter het doel zaten enkele sympathisanten van de Mannekes, waardoor stewards alle moeite van de wereld hadden om beide kampen uit elkaar te houden.

De Brugse politie laat deze inbreuk op de voetbalwet niet zomaar passeren. Via verspreide beelden is men op zoek naar personen die bij de ongeregeldheden betrokken waren.

"Wie deze personen meent te (her)kennen, vragen we een mailtje te sturen naar voetbalgeweld@politiebrugge.be. Deze oproep kadert in een grootschalig onderzoek over de incidenten tussen aanhangers van Cercle en Beerschot", laat de lokale politie van Brugge weten. "Alle nuttige informatie aangaande Beerschot-supporters wordt overgemaakt aan de voetbalcel van de PZ Antwerpen, die dit dossier verder opvolgt. Bedankt voor jullie hulp!"

Redactie

2e klasse \\ Cercle Brugge \\ Beerschot
 
 
Reacties.