Topman Cercle Brugge geeft meer duiding bij situatie rond Frank Vercauteren

23 maart 2018 09:00

Cercle Brugge heeft nog geen uitsluitsel of Frank Vercauteren ook volgend seizoen aan het hoofd staat van de A-ploeg. De sterke man van de club, Vadim Vasilyev, laat nu meer licht schijnen op de situatie.

De trainerswissel Riga-Vercauteren - hoe raar hij op dat moment ook was - werd een succes. "Er werd wel goed gewerkt, maar we voelden: als we willen stijgen, moeten we die wissel doorvoeren. Ik heb Frank Vercauteren ontmoet en ik voelde dat hij de juiste coach voor dit project is. We kregen gelijk. Hij heeft topwerk afgeleverd. Ik bedank hem, zijn ploeg, zijn staf, iedereen bij Cercle", aldus Vasilyev in Het Nieuwsblad.

De vraag is nu of hij ook blijft. "We hebben nog niet samengezeten. We hebben de tijd om rustig te praten en te kijken wat iedereen wil."

Vercauteren wil - als hij blijft - wel niet te veel met de media communiceren. "Ieder heeft zijn persoonlijkheid en die respecteren we. Mocht dat een eis zijn, dan is dat geen probleem. Mediatisering van ons project is niet onze prioriteit."

Johan Walckiers

2e klasse \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.