Sterke man Vasilyev laat zich uit over ambitie, transferplannen én nieuw stadion van Cercle Brugge

23 maart 2018 21:31

Cercle Brugge is vanaf volgend seizoen terug te bewonderen in de hoogste klasse van ons Belgisch voetbal. De Bruggelingen zijn ook vast van plan om daar te blijven in de toekomst. Vadim Vasilyev, sterke man van Monaco en Cercle, heeft alvast een plan in gedachten.

Om resultaten te boeken zijn er in eerste instantie talentrijke spelers nodig, en daarvoor rekent Vasilyev op het samenwerkingsakkoord tussen Cercle en Monaco: "Het opzet is een toekomstige sterspeler van Monaco eerst twee à drie seizoenen bij Cercle te stallen vooraleer hij terugkeert naar Monaco. Daar heeft Cercle iets aan, maar Monaco ook", verklaart hij in Het Nieuwsblad

Solide eersteklasser

Groen-zwart wordt dus in de eerste instantie een springplank voor jonge talenten. De Belgische top bestormen is aanvankelijk nog niet de bedoeling: " Nu willen we een solide eersteklasser worden. Vandaag is de kloof met Club of Anderlecht te groot. Zowel op het vlak van structuur als budget."

Kleiner stadion

De voorzitter gaf ook nog even zijn mening over het eeuwige debat of Cercle en Club samen in één stadion kunnen spelen: "Ik persoonlijk zou Cercle liever zien spelen in een stadion dat minder groot is. Maar dat is iets waarover we in de toekomst zullen nadenken."

Clint Vens

2e klasse \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.