Mignolet weg bij Liverpool? 'Goalie kan naar absolute rivaal van ex-club, ook Duitse, Schotse en Italiaanse interesse'

24 maart 2018 21:24

Ook in de Champions League kwam er geen kans meer voor Simon Mignolet bij Liverpool. Karius is er de vaste nummer 1 geworden en dus kan de Belgische nummer 2 maar beter vertrekken. De clubs staan alvast met pakken in de rij.

De Rode Duivel werd eerder deze maand 30 en moet dus volgend seizoen best speelminuten maken, al was het maar om de concurrentie met Thibaut Courtois onder de lat van de Rode Duivels levendig te houden.

Newcastle

De analisten zijn het volmondig eens: Mignolet moet vertrekken, want hij kan het niveau van een topclub nog aan. Met Borussia Dortmund en Napoli waren er al enkele topclubs in Europa geïnteresseerd, al is daar ook niet altijd duidelijk of Big Si de nummer 1 zou zijn.

Daily Mail weet ondertussen van de interesse van Newcastle United, de grote rivaal van Sunderland - waar de Belgische doelman drie jaar speelde. Ook onder meer Celtic zou interesse tonen in Simon Mignolet, het kan wel eens een hete transferzomer worden.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Serie A \\ Champions League \\ Europa League \\ STVV \\ Liverpool FC \\ Newcastle United \\ Red Bull Salzburg \\ Borussia Dortmund \\ België \\ Napoli
 
 
Reacties.