Makelaar van Lukaku tackelt trainer van De Bruyne en Kompany met beide voeten vooruit: "Hij is een laffe hond"

25 maart 2018 22:18

Een makelaar die niet op zijn mond is gevallen, zo mag je Mino Raiola gerust noemen. De Nederlander van Italiaanse aankomst heeft keihard uitgehaald naar Pep Guardiola.

Raiola, die Romelu Lukaku in zijn rijkgevulde portefeuille heeft, veegt de vloer aan met de Spaanse trainer van Manchester City. En dat heeft alles te maken met de manier waarop de ex-coach van Barcelona omging met Zlatan Ibrahimovic - wiens belangen ook behartigd worden door de Nederlander van Italiaanse afkomst - en Maxwell.


Klassieke priester

“Als trainer is Guardiola fantastisch, als mens is hij een dikke nul. Hij zei dat we bij hem moesten zijn als er klachten waren, maar toen werd Zlatan niet meer opgesteld en negeerde hij hem doodleuk. Hij begroette hem niet eens. Guardiola is een klassieke priester: doe wat ik zeg, doe niet wat ik doe. Ik adviseerde Zlatan om met de Ferrari naar zijn de club te rijden en die te parkeren op de plek van de trainer", klinkt het hard.

"Guardiola is een laffe hond. Hij flikte hetzelfde met Maxwell, nochtans een schat van een kerel. Ik trok naar Londen voor de finale van de Champions League en zag in het stadion dat Maxwell niet eens op het wedstrijdblad stond. Die tyfus-Guardiola gunde Eric Abidal zijn rentree. Prima en iets dat te verdedigen valt, maar zeg het dan tenminste eerlijk. Ik was echt woedend en vloog Guardiola bijna aan in de spelerstunnel", vertelt Raiola aan het Nederlandse Quote

Glenn Bogaert

Premier League \\ La Liga \\ Manchester City \\ Barcelona
 
 
Reacties.