Ploegmaat bij Tottenham laat er geen twijfel over bestaan: "Hij is de beste speler ter wereld"

25 maart 2018 19:34

Bij Tottenham moeten ze het nog eventjes zonder Harry Kane rooien. De Engelse topschutter van 'The Spurs' sukkelt met een enkelblessure en dat is een flinke domper, dat vindt ook ploegmakker Heung-Min Son.

De Zuid-Koreaan vindt echter ook dat de ploeg een manier moet vinden om resultaten en rendement te halen zonder de sluipschutter en auteur van 24 goals in 29 matchen: "Harry is uiteraard een heel belangrijke speler want hij is nu eenmaal de bsste ter wereld. Maar dit is ook voetbal, soms krijg je af te rekenen met blessures. Als Tottenham moeten we nu even zonder Harry spelen. Het is dit heel erg jammer, maar de andere spelers moeten klaar zijn voor de strijd."

Heung-Min Son weet ook het doel staan, maar is natuurlijk een ander type: "Ik ben neit zoals Harry Kane, ik probeer gewoon elke dag te hard te trainen en beter te worden. In die 2,5 jaar heb ik toch al een en ander bewezen bij Tottenham. Ik geniet ervan en ben echt blij dat ik hier ben. Er wordt hier hard labeur geleverd  om beter te worden en dat is ook wat ik graag wil", klinkt het bij Sky Sports.  

Glenn Bogaert

Premier League \\ Tottenham
 
 
Reacties.