"Had liever tegen Brazilië gespeeld, maar we zijn er klaar voor" - Sla een extra slagje tegen Saoedi-Arabië

27 maart 2018 15:36

Onze Rode Duivels nemen het op tegen Saoedi-Arabië in een oefeninterland. En daarmee kan u een slag slaan. Want hoe groot zal de motivatie van onze kornuiten zijn?

"Naast onze eettafel staat een scherm om beelden te bekijken van de ploeg. Je kan aanklikken welke beelden je kan zien. Om voorbereid de meetings in te gaan is dat wel interessant. Ze zetten veel druk met een Zuid-Amerikaanse coach, ze spelen eigenlijk op zijn Zuid-Amerikaans, met veel beweging. Dat kan handig zijn richting het WK", aldus Jan Vertonghen.

Ook Michy Batshuayi kijkt uit naar de match - al had hij liever tegen een andere ploeg gespeeld: "Het is altijd spannend om een match te spelen voor je land, gelijk tegen wie. Het blijft altijd voetbal. Ik zou natuurlijk altijd liever tegen Brazilië spelen dan tegen Saoedi-Arabië, maar wij hebben daar niet veel over te vertellen. 

Slagje slaan!

"Wat ik van Saoedi-Arabië weet? Niet echt veel. Het doelpunt van Al-Owairan op het WK 1994? Toen was ik 1 jaar ..." Wat denkt u trouwens van dit oefenduel tegen het Arabische land? U kan er een extra slagje mee slaan, inderdaad!

De Rode Duivels spelen op dinsdagavond in het Heizelstadion tegen Saudi-Arabië. Welke spelers kiest Roberto Martínez uit om minuten te gaan maken? Bij Unibet kun je €20 extra cash verdienen door de correcte score van de wedstrijd te voorspellen.

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor de promotie.
  2. Plaats een pre-match weddenschap van minstens €5 op de correcte score van België - Saoedi-Arabië.
  3. Ontvang €20 extra cash als jouw weddenschap juist is.

Redactie

België \\ Saoedi-Arabië
 
 
Reacties.