Kruis over de Rode Duivels? 'Preud'homme wil graag elke dag weer op het veld staan'

27 maart 2018 16:18

Vorige week werd Michel Preud'homme nadrukkelijk aan een terugkeer naar Standard gelinkt. Een hereniging met de club die hij in 2008 kampioen maakte, kan ertoe leiden dat hij niet meteen bondscoach van de Rode Duivels wordt.

Bondsvoorzitter Linard verduidelijtke vorige vrijdag nog dat er op de Belgische voetbalbond (KBVB) niet over Preud'homme gesproken wordt. "Er is geen reden toe. Ik ken het standpunt van Michel niet over een job als bondscoach, en als hij in vergevorderde onderhandelingen met Standard zit, zal hij zich vooral op dat project focussen."

Hoewel het nog onduidelijk is of Roberto Martinez na het WK aanblijft als bondscoach, lijkt Preud'homme weldra voor een ander project te kiezen.

Iemand uit de entourage van de oud-doelman liet aan Sport/Voetbalmagazine verstaan dat 'Preud'homme graag weer elke dag op het veld wil staan en zich betrokken wil voelen bij de dagelikse werking'. Dat is als bondscoach van Rode Duivels niet mogelijk. Preud'homme kan bij Standard manager naar Engels model worden.

Diederik Geypen

Club Brugge \\ Standard \\ België \\ Saoedi-Arabië
 
 
Reacties.