? Beloften in de amateurreeksen? U bent duidelijk ... en wij ook!

28 maart 2018 20:56

De beloftencompetitie van de profclubs houdt na volgend seizoen op te bestaan. Vanaf het seizoen 2019-2020 zullen de beloftenteams aantreden in de drie amateurreeksen. Wij vroegen aan u: wat vinden jullie daarvan? De resultaten zijn erg duidelijk!

De hervorming staat nog niet helemaal op punt, maar de bedoeling is vier beloftenteams in eerste amateur te steken. De andere teams zouden in de tweede en derde amateurreeks aan de bak kunnen.

Wat kunnen de jongelingen leren van in zo'n reeksen te spelen? Kan het hen helpen om sterker te worden? En gaan ze daardoor ook minder snel naar het buitenland trekken? We legden het aan u voor, de resultaten waren duidelijk. 

We namen de resultaten van onze poll op in een beschouwende video over het thema om terug te blikken op de zaak. Die video kan u hieronder nog eens integraal bekijken. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Genoa \\ SK Beveren \\ België \\ Hongarije
 
 
Reacties.