Antwerp-chouchou Hairemans nog steeds onder de indruk: "Het was precies of dat stadion stond in brand, ik krijg er nog kippenvel van als ik erover vertel"

29 maart 2018 13:31

Als er twee spelers bij Antwerp zijn die altijd al een rood-wit hart hebben gehad dan wel Geoffry Hairemans en Ritchie De Laet. Als kind waren beide spelers al verknocht aan 'The Great Old' en dus hebben ze ook prachtige herinneringen.

De Laet, die terug op de Bosuil vertoeft na een lange periode in Engeland, moet niet lang nadenken over zijn allermooiste herinnering: "Dat is makkelijk. De 5-3 tegen Beerschot in november 2002. 0-3 achter tegen de aartsrivaal en dan terugkeren en nog winnen met 5-3… Ongelooflijk", klinkt het in Het Nieuwsblad

Ook Hairemans heeft zo zijn favoriete momentje: “Ik was ook op die match, maar het mooiste moment voor mij was toch toen we vorig seizoen met de bus het stadion binnenreden na de titel in Roeselare. Heel dat veld stond vol met supporters, overal Bengaals vuur. Het was precies of dat stadion stond in brand. Ik krijg er nog kippenvel van als ik erover vertel. Of ik geen schrik had om van dat dak van die bus te vallen? Nee hoor, we waren op dat moment al goed zat. Allez, ik toch."

Glenn Bogaert

Antwerp
 
 
Reacties.