Bölöni moet naast Limbombe rekening houden met vertrek van nog een basispion: "Maar er is een contract getekend en dat moet langs beide kanten gerespecteerd worden"

30 maart 2018 22:02

Alles mag en niks moet, dat vat zowat de ambities samen van Antwerp in play-off 2. Het ideale moment dus voor László Bölöni om wat te experimenteren met zijn spelerskeuzes. Het is immers nog maar de vraag hoe zijn team er volgend jaar gaat uitzien.

U kon al lezen op Voetbalkrant.com dat Stallone Limbombe op weg is naar AA Gent. Coach Lazslo Bölöni gunt zijn pupil die stap vooruit wel: "Ik zou graag met hem willen verderwerken", citeert hij in Het Laatste Nieuws. "Maar blijkbaar heeft hij andere projecten in zijn hoofd. We gaan daar geen oorlog over voeren. Hij blijft nog tot het einde van zijn contract, daarna schudden we mekaar de hand en wensen we mekaar veel geluk."

Collectief overstijgt individu

Voor een andere smaakmaker ligt de situatie helemaal anders: "Wat Owusu betreft denk ik dat de club alle spelers die zich bewezen hebben, het nodige respect getoond heeft. Dat is in zijn geval niet anders. Er is een contract getekend en dat moet langs beide kanten gerespecteerd worden. Of je nu Owusu, Bölöni of eender wie heet, het collectief is altijd belangrijker dan het individu."

Bart Vandenbussche

Antwerp
 
 
Reacties.