Nog altijd zorgen om Thibaut Courtois, andere Rode Duivel wel klaar voor terugkeer na drie maanden miserie

30 maart 2018 09:28

Geen Thibaut Courtois afgelopen week bij de Rode Duivels, de geblesseerde doelman van Chelsea werd vervangen door Simon Mignolet en is ook onzeker voor de topper in de Premier League tegen Tottenham. Met Nacer Chadli maakt een andere Rode Duivel zich wel op voor zijn langverwachte comeback.

De 25-jarige Courtois traint volgens HLN nog altijd niet met de groep en dus komt de topper tegen Tottenham van zondag mogelijk nog te vroeg. Antonio Conte heeft serieuze twijfels bij de paraatheid van de doelman, die sinds die noodlottige uitschakeling in de Champions League tegen Barcelona op de sukkel is met de hamstrings.

Maa er is dus ook goed nieuws van het front der Rode Duivels: Nacer Chadli, die de voorbije interland tegen Saudi-Arabië moest missen, is na drie maanden blessureleed eindelijk weer klaar voor de (degradatie)strijd. Rode lantaarn West Bromwich Albion zal de inbreng van onze 28-jarige flankaanvaller goed kunnen gebruiken. Chadli sukkelt al een hele tijd met de hamstrings, twee keer liep hij een serieuze spierscheur op. 

Glenn Bogaert

Premier League \\ Chelsea \\ West Bromwich \\ Burnley
 
 
Reacties.