Genieten van Anderlecht - Gent, Bayern - Dortmund en Juventus - AC Milan

31 maart 2018 17:30

Een nieuw voetbalweekend staat voor de deur. En het zou wel eens een bijzonder interessant en spannend weekend kunnen worden. U hoeft er weinig van te missen.

De strijd om de titel kan nu echt gaan beginnen. Anderlecht - Gent is misschien wel dé eerste kraker in de strijd bovenaan. Wie pakt de beste uitgangspositie richting play-off 1 en hoe spannend kan het nog worden? Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

Voor de Buffalo's een kans om te komen winnen op bezoek bij hun ex-coach Hein Vanhaezebrouck en belangrijk in de strijd om Europees voetbal voor beide teams. En dat op paaszondag, een hoogdag op alle gebied.

Zaterdag zijn er echter ook al enkele bijzonder interessante duels. Bayern München kan misschien wel de titel winnen als het wint van Dortmund, al moet Schalke 04 dan ook nog punten laten liggen. Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

In Italië is de titelstrijd dan weer veel en veel spannender. Juventus heeft twee punten meer dan Napoli en wil die voorsprong behouden in een moeilijke match tegen AC Milan! Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

Wed en kijk bij Unibet (voor accounts met min. €0.10). Via een bonus aan 200% tot 80 euro kan dat voor een gokje op de Buffalo's bijvoorbeeld meteen 224 euro opleveren.

Redactie

Bundesliga \\ Serie A \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ AC Milan \\ Juventus \\ Bayern München \\ Borussia Dortmund
 
 
Reacties.