De Bruyne en Kompany volgende week oog in oog met Lukaku voor de titel: "Bij United zullen ze het ons niet gunnen"

31 maart 2018 21:24

Volgende week is het zover. We zouden deze week graag het whatsapp-verkeer tussen Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku onder ogen krijgen. Manchester City kan in de stadsderby immers de titel pakken na een 1-3-zege op het veld van Everton. En De Bruyne was weer goed!

Na vier minuten was het al raak: David Silva met een mooie opwipper naar de tweede paal en daar vlamde Leroy Sane de bal in één tijd binnen. Tijd voor De Bruyne om zijn steentje bij te dragen. Acht minuten later leverde hij de assist af voor Gabriel Jesus. Raheem Sterling maakte er nog 0-3 van voor de rust en de match was gespeeld.

City heeft nu 13 punten voorsprong op Manchester United en kunnen in de stadsderby in eigen huis de titel pakken. "Het zou ongeloof veel voor onze fans betekenen", zei Vincent Kompany aan BT Sport. 

"Ik woon al lang genoeg in Manchester om te begrijpen hoe belangrijk dat is voor hen. En ook om te weten hoe belangrijk het is bij United dat wij geen kampioen worden tegen hen. Ze zullen het ons niet gunnen. De sfeer zal er goed inzitten."

Johan Walckiers

Premier League \\ Manchester City \\ Everton
 
 
Reacties.