Toby Alderweireld zit met een dik probleem: "Je mag van mij niet verwachten dat ik mijn systeem ga omgooien omdat hij matchritme nodig heeft voor WK"

31 maart 2018 17:28

Nu is hij eindelijk fit na die vervelende hamstringblessure en komt hij bij Tottenham niet aan de bak. Toby Alderweireld zit met andere woorden in een lastig parket. De Rode Duivel heeft speelminuten nodig met het oog op het WK, maar daar houdt zijn coach bij 'The Spurs' geen rekening mee.

Roberto Martínez gaf het in de marge van de oefeninterland tegen Saudi-Arabië al duidelijk aan: zijn centrale verdediger heeft dringend matchritme nodig om klaar te zijn voor het WK in Rusland. Hallo, Mauricio Pochettino? Die lijkt onvermurwbaar: "Toby heeft 4 maanden gesukkeld met een blessure en je mag niet van mij verwachten dat ik nu ineens mijn systeem ga omgooien omdat Toby speelminuten nodig heeft met het oog op het WK."

De Argentijnse trainer van Tottenham heeft geen enkele reden om aan zijn defensie te sleutelen want alles draait lekker: "Ik ben heel content over mijn huidige centrale tandem Vertonghen-Sánchez en dus blijven die jongens gewoon staan. Toby moet geduld hebben. Hij moet fit zijn en om fit te zijn moet hij elke dag kunnen trainen."

Glenn Bogaert

Premier League \\ Tottenham \\ Chelsea
 
 
Reacties.