Antwerp-speler weet niet of hij wil blijven: "Ik verveel me hier"

02 april 2018 08:16

Antwerp moet deze zomer beslissen of het Ivo Rodrigues langer wil houden. De Portugees wordt gehuurd van Porto zonder aankoopoptie, maar er zijn mogelijkheden door de bevriende relatie tussen beide clubs. Maar wil hij zelf wel blijven?

Rodrigues heeft al wat mooie dingen laten zien, maar het leven naast het veld is niet om over naar huis te schrijven. "Op professioneel vlak is mijn transfer naar Antwerp een succes geweest”, zegt Rodrigues in GvA.

"Maar op sociaal vlak… Ik mis mijn familie, mijn vrienden, mijn stad, mijn… alles. Het is niet gemakkelijk om te leven als een immigrant. Ik kan hier niet leven op de manier zoals ik het altijd gewoon was."

Eenzaam

"Het leven is hier eenzaam en we vervelen ons vaak. Gelukkig is mijn vriendin hier, anders weet ik niet of ik het zou volhouden. Maar voor haar is het ook al helemaal niet makkelijk in een vreemd land. Ze zit vaak alleen."

Het kan meespelen in zijn beslissing om te vertrekken. "Dat kan een reden zijn om terug te keren naar Portugal, ja. Maar dat wil niet zeggen dat ik sowieso terugkeer. Ik heb nog geen beslissing genomen."

Johan Walckiers

Antwerp
 
 
Reacties.