Real Madrid twijfelt over een transfer van Eden Hazard om deze redenen

03 april 2018 13:46

Eden Hazard werd de jongste jaren al vaker in verband gebracht met Real Madrid. De Rode Duivel stak zijn liefde voor de Koninklijke nooit weg, en andersom is coach Zinedine Zidane fan van de vleugelaanvaller.

Men verwachtte dat Real Madrid in de zomer een versnelling hoger zou schakelen om Hazard aan te werven, maar die plannen lijken toch wat gewijzigd.

Real is namelijk niet meer zo zeker van zijn zaak, meldt The Evening Standard. De club uit de Spaanse hoofdstad wil namelijk spelers van een hogere rangorde transfereren, en twijfelt of Hazard tot die categorie behoort.

Geen blakende vorm

Hazard is bovendien een dure vogel, aangezien Chelsea hem niet voor minder dan 100 miljoen euro laat gaan. Bovendien steekt onze landgenoot niet in zijn beste vorm. In de jongste vijf duels scoorde hij slechts één keer en gaf hij geen assists. Ook tegen Barcelona kon hij zich niet onderscheiden.

Hazard wil zijn contract, dat nog twee jaar loopt, voorlopig niet verlengen. De winger wacht tot na het WK om een beslissing over zijn toekomst te nemen.

Premier League \\ Champions League \\ Chelsea \\ Juventus \\ Real Madrid \\ België
 
 
 
Reacties.