Bayern zet scheve situatie tegen Sevilla helemaal recht

03 april 2018 22:37

Bayern München zal zonder ongelukken ook in de halve finales zitten van de Champions League. De Duitsers moesten wel een achterstand wegwerken, maar in eigen huis zien we ze dit niet meer uit handen geven.

Sevilla, dat voor het eerst in 60 jaar in de kwartfinale van de grootste Europese competitie stond, was duidelijk niet onder de indruk van de Duitse grootmacht. De Spanjaarden gingen furieus van start. Na 20 minuten had het eigenlijk al 1-0 moeten staan, maar Sarabia besloot helemaal alleen onbegrijpelijk naast.

Own goal

Maar niet getreurd, een dikke 10 minuten later was het wel raak. Na een mooie counter kwam de bal bij Sarabia en die werkte deze keer wel goed af. Bayern kon amper gevaarlijk worden, maar kwam toch nog op gelijke hoogte. Navas devieerde een schot van Ribéry en de bal ging aan de eerste paal binnen, doelman Soria stond op het verkeerde been.

Sevilla had begin tweede helft een reuzenkans op de 2-1, maar Martinez pakte uit met een geweldige tackle op een poging van Correa. Maar kansen missen tegen Bayern, je doet het maar beter niet. 

Sevilla moest even gas terugnemen en op dat moment sloeg de Rekordmeister toe. Ribéry vond Thiago en die buffelde het leer binnen: 1-2. Sevilla was zeker niet slecht, maar moest het afleggen tegen de ervaring van de Duitsers.

Manuel Gonzalez

Champions League \\ Bayern München \\ Sevilla
 
 
Reacties.