'Nederlandse spits die met 25 goals Club-huurling Dennis van Vaerenbergh uit de ploeg houdt, staat op de radar van Belgische eersteklassers'

05 april 2018 19:27

Club Brugge leende aanvaller Dennis van Vaerenbergh (19) afgelopen zomer uit aan FC Eindhoven. Bij de Nederlandse tweedeklasser moet de Belgische jeugdinternational optornen tegen Mart Lieder.

De 27-jarige spits maakt indruk dit seizoen. In 28 competitieduels was Lieder al goed voor 25 goals. Met al die treffers speelde hij zich in de kijker bij meerdere teams.

Joes Blakborn, de zaakwaarnemer van Lieder, liet tegenover de Gelderlander verstaan dat verschillende clubs uit de Eredivisie interesse tonen. Ook de ploegen van het tweede niveau in Duitsland en Engeland hebben de bijna 28-jarige goalgetter in het vizier.

De kans bestaat echter dat Lieder volgend seizoen in de Jupiler Pro League voetbalt. Blakborn voegde er nog aan toe dat zijn speler ook bij enkele Belgische clubs op de radar staat. Bij het begin van de zomermercato moet er duidelijkheid volgen.

Diederik Geypen

Club Brugge \\ Eindhoven
 
 
Reacties.