Puntendeling in de onderste helft van de play-downs, Roeselare en Westerlo wrijven zich in de handen

06 april 2018 22:37

In de play-downs hebben we vrijdagavond geen winnaar gekregen. Union SG en Tubeke hielden het op een 1-1 gelijkspel en daar schieten beide partijen weinig mee op.

De match onder hoogspanning kreeg zijn eerste doelpunt pas in de 70ste minuut, toen Grégoire Neels de thuisploeg op voorsprong bracht. Tien minuten later hing Moussa Traore de bordjes definitief gelijk. Volgende week mogen ze het in Tubeke nog een keertje proberen.

Tubeke blijft zo de ploeg in het grootste gevaar met 14 punten, Union is ook allesbehalve veilig met 17 punten. Zondagavond is er nog Westerlo (20 punten) tegen leider Roeselare (22 punten).