Vincent Kompany kreeg harde klap, maar staat nog overeind: "Er is niemand bij Manchester City die gelooft dat het al gedaan is"

06 april 2018 08:25

Manchester City kreeg eergisteren een flink pak voor de broek in Liverpool, maar kwalificatie voor de halve finales is nog altijd mogelijk, aldus Vincent Kompany. De Rode Duivel kreeg een serieuze tik te verwerken, maar knock-out ligt de kapitein zeker niet.

De 31-jarige skipper van City, die binnen enkele dagen 32 kaarsjes uitblaast, stond op zijn gekende flegmatieke manier de pers te woord: "Dat je na een halfuur al voor een berg staat, mag natuurlijk niet gebeuren, maar we moeten vertrouwen putten uit deze match", citeert HLN onze Rode Duivel. 

Kompany weigert evenwel de handdoek te gooien: "Er is niemand bij Manchester City die gelooft dat het al over en out is. Ik herhaal: niemand. Als we vijf keer moeten scoren dan is dat maar zo. Al een heel seizoen steunen we op het collectief dat we zijn en op het voetbal dat we serveren. Na de rust zag ik weer die ploeg op het veld staan."

Liverpool is alvast gewaarschuwd: "We nemen de terugmatch van volgende week heel serieus want we weten hoe belangrijk die is. Er staat nog een rekening open." Maar eerst nog de titel pakken, dat kan komend weekend nota bene tegen stadsrivaal Manchester United: "Het beste zou zijn dat we Liverpool als kampioen kunnen ontvangen", weet Kompany. 



 

Glenn Bogaert

Premier League \\ Liverpool FC \\ Manchester City
 
 
Reacties.