? Comeback in mineur voor Radja Nainggolan, die pijnlijke nederlaag lijdt met AS Roma

07 april 2018 20:38

AS Roma heeft zich vanavond niet kunnen herpakken na die uppercut in de Champions League tegen Barcelona. De ploeg van Radja Nainggolan, die opnieuw zijn plaats innam na blessureleed, ging met 0-2 onderuit tegen Fiorentina.

Onze Rode Duivel kon de 90 minuten probleemloos volmaken bij de Giallorossi, maar tot zover dus het goeie nieuws voor Nainggolan en co. Al na amper zeven minuten stond het 0-1 voor de bezoekers uit Firenze via Marco Benassi.

Met nog goed vijf minuten op de klok in de eerste helft zorgde Giovanni Simeone voor een nieuwe koude douche, 0-2! Een doelpunt dat mocht gezien worden na een fraai individueel nummertje. Bekijk hieronder de doelpunten.

De nederlaag van AS Roma betekent meteen ook dat Inter morgen derde kan worden in de Serie A. Het verschil tussen beide teams bedraagt één puntje, 60 versus 59 stuks.