Steven Defour sprak al meermaals over een terugkeer naar KV Mechelen, maar praat nu ook over Standard en Preud'homme

08 april 2018 19:20

Steven Defour herstelt volop van een operatie aan de knie. De Rode Duivel zou mogelijk zelfs nog wedstrijdfit geraken voor het WK.

De 29-jarige Defour speelde in zijn carrière al voor verschillende clubs. Van KV Mechelen trok de middenvelder naar KRC Genk en vervolgens naar Standard. Na succesvolle jaren versierde hij een toptransfer naar FC Porto.

Sindsdien kende Defour hoogtes en laagtes in zijn carrière, met een stap terug naar Anderlecht en vervolgens een verhuis naar de Premier League. Bij Burnley beleeft onze landgenoot opnieuw hoogdagen.

In het verleden liet Defour al meermaals uitschijnen dat hij zijn carrière wil afsluiten bij KV Mechelen. "Zover is het nog niet. Maar de komende jaren ga je daar meer aan denken", benadrukte Defour in gesprek met Eleven Sports. "Dat zit wel ergens in mijn achterhoofd."

Toekomst bij Burnley

"Of Standard onder Michel Preud'homme een mooi project zou zijn? (lacht) Dat is voor iets anders. Met wat ik na de carrière ga doen, ben ik nog niet bezig. Er zit bij Burnley nog een mooi jaar aan te komen.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ KRC Genk \\ Standard \\ Burnley \\ Watford \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.