Bölöni over de derby tegen Beerschot Wilrijk volgende week: "Ik begrijp niet goed het belang"

09 april 2018 08:53

Volgende week staat de derby tussen Beerschot Wilrijk en Antwerp op het programma. Een bijzonder geladen match, want voor het eerst in jaren gaat het om een echte competitiematch. Al is Laszlo Bölöni het daar niet mee eens.

Bölöni heeft niet veel op met play-off 2 en gebruikt het om zich al voor te bereiden op volgend seizoen. "In de context van play-off 2 begrijp ik niet goed het belang dat aan deze wedstrijd wordt gegeven", zei Bölöni daarover. "Sportief gezien is er niet al te veel belang meer aan."

Beste van maken

De geschiedenis tussen de twee clubs is echter iets anders. "We gaan er het beste van maken. De supporters hebben ons een heel seizoen geweldig gesteund. Zelfs in moeilijke momenten. We mogen hen niet teleurstellen. Ze zien dit als een strijd om de eer en dan moeten wij ook ons best doen om hen dat te geven."

Ook Geoffry Hairemans wilde het belang van de wedstrijd niet overschatten: "Voor de fans is het belangrijk, maar uiteindelijk blijft het een wedstrijd als een andere. Iedereen zal superscherp staan - laat ons hopen, want we willen die match zeker graag winnen."

Johan Walckiers

Antwerp
 
 
Reacties.