? Spelers van Antwerp met schaamrood op de wangen: "Onze supporters zijn fantastisch, het is erg dat dit ons antwoord was op het veld"

09 april 2018 23:08

Een 4-0 pandoering op het veld van STVV en dat één week voor de Antwerpse derby tegen Beerschot Wilrijk, niet bepaald wat spelers en fans van Antwerp op voorhand in gedachten hadden. Na afloop reageerden de spelers dan ook bijzonder ontgoocheld en bijna beschaamd. Dit kan gewoon niet.

De hondstrouwe fans van The Great Old waren ook op Stayen massaal op post en lieten zich weer van hun beste kant zien met een geweldig sfeertje. Alleen volstond het enthousiasme naast het veld niet echt om de slappe spelers wakker te schudden.

Die leverden namelijk een wanprestatie af en staken na die vernedering in Limburg dan ook de hand in eigen boezem. En vooral verdediger Dylan Batubinsika was bijzonder streng: "Onze supporters zijn echt fantastisch. Het is erg dat dit ons antwoord was op het veld."

Verliezen zou hard aankomen

Ook Geoffry Hairemans was kritisch: "Dit was niet goed. Volgende week zal iedereen superscherp moeten zijn tegen Beerschot-Wilrijk. Daar hoop ik toch op. Voor de fans is dit een belangrijk duel", aldus de middenvelder.

"Beerschot-Wilrijk is een ploeg uit 1B. Daar mogen we thuis niet van verliezen, zoveel is duidelijk. Het blijft een match zoals een andere, maar toch met een extra pigment. We willen ons tonen in eigen huis, verliezen zou hard aankomen."

Glenn Bogaert

Antwerp
 
 
Reacties.