"Illusie van een titelstrijd gewekt", maar: "Club Brugge grote favoriet om eindelijk nog eens te winnen in Brussel"

10 april 2018 06:28

In de play-offs zijn we twee speeldagen ver. Tijd voor een eerste round-up. Is er nog een titelstrijd mogelijk, of gaat Club Brugge gewoon naar de oppergaai.

"Met een beetje goede wil is de illusie van een titelstrijd opnieuw gewekt. Had Brugge blijven spelen zoals het eerste halfuur was er misschien reden tot ongerustheid, maar nu toch wel wat minder. Zo'n uitwedstrijd kan je verliezen in Gent, dat is geen ramp. In de tweede helft domineerden ze", aldus Vandenbempt.

"Maar de spelers en de coach schatten de prestatie wel heel hoog in. Want wat dwongen ze af? Twee kansen eigenlijk. Zo geweldig was het nu ook weer niet, maar het vertrouwen spat er wel nog af bij Vormer & co. Dat ze ze thuis allemaal wel zullen pakken, maar ze wonnen maar 4 keer in 11 wedstrijden."

Club Brugge favoriet in Brussel

En dus kan het misschien toch nog boeiend worden? "Laat ons nog een weekje wachten tot na Anderlecht - Club Brugge. Op dit moment is Anderlecht voor mij zeker nog geen titelkandidaat", aldus nog de man van de radio bij Sporza.

"In voetbal wint niet altijd de favoriet, maar voor mij is Club Brugge zelfs de grote favoriet om voor het eerst in 20 jaar en 28 wedstrijden nog eens te winnen in Brussel."

Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.