Jan Mulder over Mogi Bayat: "Wat een ijdeltuit, die man moet beschermd worden"

10 april 2018 13:51

Mogi Bayat pakt graag uit met de transfers die hij realiseert. Hij kickt er zelfs op om zijn volgers op Twitter te triggeren met deals die er zitten aan te komen.

Voormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck werke nauw samen met Bayat, maar ook Michel Louwagie doet regelmatig een beroep op hem. "Ik vind Bayat een goeie makelaar", ging Louwagie maandagavond in Extra Time op het onderwerp in. "Hij kent zijn vak. Er zijn tegenwoordig zoveel makelaars dat je het kaf van het koren moet scheiden. Als CEO van een grote club kan je niet met al die makelaars samenwerken. Dat bestaat niet. Er zijn zoveel makelaars. Dat is tijdverlies."

"Je moet schiften en met een aantal makelaar werken", vindt Louwagie. "Bij Gent zijn dat er 7 of 8. Naast Bayat zijn er uiteraard nog andere. We kennen die ook goed. Sommige zijn administratief sterker, anderen dan weer sporttechnisch sterker. Je moet een goede mix vinden. Ik vind wel dat Bayat veel te veel in de pers komt en dat heb ik hem ook al gezegd."

Enkele dagen geleden nog pochte Bayat over de gerealiseerde transfers bij Anderlecht (zie tweet onderaan). Een houding die Jan Mulder maar niets vindt. "Wat een ijdeltuit. Hij spreekt over zichzelf. Die man moet beschermd worden."

Diederik Geypen

Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
Reacties.