Mag speler van Anderlecht nog dromen van WK? "Iedere bondscoach kan speler gebruiken die uit het niks vijf man kan dribbelen"

10 april 2018 21:53

Zijn eerste basisplek was meteen een schot in de roos. Lazar Markovic leverde na nog geen drie minuten al een loepzuivere assist af voor Morioka en bleef fysiek de volle 90 minuten overeind. Een extra wapen erbij dus voor Anderlecht en de 24-jarige Serviër zelf mag misschien nog dromen van het WK.

"Dat is voorlopig niet onze prioriteit. Lazar moet nu vooral ritme opdoen, maar het spreekt voor zich dat iedere bondscoach een aanvaller kan gebruiken die uit het niks tot wel vijf spelers kan dribbelen", zegt zijn makelaar Milos Malenovic in HLN

Hein Vanhaezebrouck deed nog toe maar drie keer een beroep op de huurling van Liverpool, maar dat had alles te maken met zijn gebrekkige fysieke paraatheid. Markovic kreeg tegen Moeskroen 20 minuten om zijn kunstjes te tonen, viel vorige week 9 minuten in tegen Gent en stond afgelopen vrijdag 90 minuten op het veld. Club is alvast gewaarschuwd voor het gevaar op de flank, hij wordt alsmaar beter. 



 

Glenn Bogaert

Anderlecht
 
 
Reacties.