Arsenal waarschuwt meereizende fans voor Moskou: "Door verhoogde politieke spanningen is het mogelijk dat u te maken krijgt met anti-Britse gevoelens of intimidatie"

11 april 2018 23:22

Arsenal staat al met een half been in de halve finale van de Europa League, maar moet zijn 4-1 uitgangspositie eerst nog gaan verdedigen in Rusland. Laat ons vooral hopen dat het daar niet uit de hand loopt.

De Engelsen zijn er alvast niet helemaal gerust op. Arsenal zette zelfs een waarschuwing op de officiële clubwebsite: 

"Meereizende supporters moeten rekening houden met het volgende reisadvies van Buitenlandse Zaken: 'Door verhoogde politieke spanningen tussen het VK en Rusland is het mogelijk dat u te maken krijgt met anti-Britse gevoelens of intimidatie. Wees voorzichtig, vermijd protesten of demonstraties en geef geen openlijke commentaar op het politieke landschap."

Aan de kant van CSKA maken ze zich echter geen zorgen. "We ontvangen Arsenal en zijn supporters met open armen en zien geen enkel gevaar. We hebben dit seizoen ook al tegen Manchester United gespeeld in Moskou en dat was vlekkeloos verlopen", zei een woordvoerder aan Sky Sports. 

Yannick Lambrecht

Europa League \\ Arsenal \\ CSKA Moskou
 
 
Reacties.