STVV-coach Jonas De Roeck heeft nog steeds geen duidelijkheid over de toekomst: "Nochtans had ik dat antwoord willen kennen"

11 april 2018 08:50

Het is nog steeds niet duidelijk of Jonas De Roeck ook volgend seizoen plaatsneemt op de bank van STVV. Dinsdag volgde een gesprek tussen de oefenmeester en het Truiense bestuur.

"Het afgelopen seizoen werd geëvalueerd en het komende seizoen werd besproken", verduidelijkten de Kanaries in een officieel communiqué. "De club evalueert de prestaties van het hele team verder tijdens play-off 2 en de gesprekken worden de komende weken verder gezet."

Of De Roeck al dan niet mag aanblijven, weten we dus nog niet. "Nochtans had ik dat antwoord ook willen kennen", zegt de oud-voetballer in Het Nieuwsblad. "Ze hebben verteld dat eraan gewerkt wordt en dat er de volgende weken duidelijkheid komt. Ik kan niks anders doen dan afwachten."

"Ik maak er geen zaak van"

Dat Sint-Truiden niet open kaart speelt, is opmerkelijk. "Ik maak er geen zaak van en zal het wel horen als de tijd rijp is voor de clubleiding. We doen intussen rustig voort zoals we bezig waren. Ik hoop in Oostende voort te kunnen bouwen op wat mijn ploeg toonde tegen Antwerp", besluit De Roeck.

Diederik Geypen

STVV
 
 
Reacties.