Titelfeestje van Cercle nadert met rasse schreden en de fans krijgen schoon én bekend volk over de vloer

12 april 2018 11:35

Zaterdag 21 april staat met rood, of beter gezegd met groen en zwart aangeduid in de agenda van elke supporter van Cercle Brugge. Dan wordt in hartje Brugge immers op grootse wijze de titel in 1B gevierd. Het programma voor die onvergetelijke dag voor elke Cerclefan krijgt intussen stilaan vorm.

Het aftellen is begonnen, nog negen keer slapen en het is zover. Dan mogen trainer Franky Vercauteren en zijn spelers aan een bijzonder warme ontvangst verwachten. "Met de kampioenenviering op 21 april voorzien we niet alleen een fantastische spelersintrede op de Brugse reien, ook op het kampioenenpodium op de Markt zal er heel wat te gebeuren staan. In de komende dagen stellen we jullie dan ook graag, weliswaar stap voor stap, het volledige programma voor", klinkt het enthousiast op de website van De Vereniging. 

Studio Brussel op post

En er zal schoon en bekend volk opdagen in Brugge: "Beginnen doen we met kleppers als Eva De Roo en DJ Skyve! Hoewel ze beiden weinig introductie nodig hebben, stellen we ze graag nog eens aan jullie voor. DJ Skyve is Chief of Music bij Studio Brussel. Hij maakt iedereen gek met de beste mash-ups en edits waardoor de hele Brugse Markt ongetwijfeld in vuur en vlam zal komen te staan", aldus Cercle. 

"Om het feest helemaal af te maken, brengt hij “Miss Sunshine” Eva De Roo mee als MC, a.k.a. de zotste doos van Studio Brussel! Met deze twee kan het feest niet meer misgaan op 21 april!" Het podiumprogramma op de Markt gaat van start om 16 uur: "Maar vergeet zeker en vast niet onze speler een fantastische verwelkoming te geven aan de Dijver, waar we omstreeks 17u30 een passage voorzien."

Glenn Bogaert

2e klasse \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.