Vanhaezebrouck over de leepheid van Brugge en haalt uit naar Extra Time: "Van hen maken ze geen compilatie met zogezegde fouten"

13 april 2018 14:45

Club Brugge heeft ervaring en 'leepheid'. We vroegen Hein Vanhaezebrouck deze middag hoe hij daarmee ging opgaan. Het antwoord hadden we niet helemaal verwacht, maar Hein ziet dat zijn ploeg inderdaad een stukje van die leepheid ontbreekt. Daarvan waren ook bewijzen deze week.

In Extra Time werd er een hele compilatievideo getoond met de fouten van Lukasz Teodorczyk. "Leep zijn? Wij zijn daar niet zo goed in hé. Er werd daar een hele video gemaakt van Teo die schouder tegen schouder het duel aan ging. Van anderen worden daar geen filmpjes van gemaakt, die maken hun fouten in het geniep, wij doen dat open en bloot."

Vanhaezebrouck was het daar trouwens niet mee eens. "Van die vijf beelden die ze toonden waren er drie geen fout. Het is een mannensport hé, dat hoort erbij. Anders hou je er maar beter mee op. Die duw was inderdaad een fout en daar kreeg hij terecht geel voor. Maar ik weet nog steeds niet waarom ze dat filmpje lieten zien."

Johan Walckiers

Anderlecht
 
 
Reacties.