Eupen-kapitein Louis Garcia laat door opmerkelijke ambities de rest van Play-Off 2 schieten, maar mogelijk zien we hem helemaal niet meer terug bij de Panda's


Foto: © photonews 14 april 2018 22:39

Voor Eupen is het seizoen al geslaagd: de 'Panda's' wisten op het nippertje de de degradatie te vermijden. Aan Play-Off 2 hecht de ploeg uit de Oostkantons, dat blijkt nu ook met de beslissing van de club betreffende zijn aanvoerder, Louis Garcia.

De voormalige Spaanse international zou namelijk graag trainer worden en heeft daar een aantal diploma's voor nodig. De Spaanse Voetbalbond (RFEF) biedt momenteel een versnelde opleiding aan en Eupen stelt zijn aanvoerder de rest van het seizoen vrij om hem daaraan te laten deelnemen. 

"Onder meer Raul, Xavi en Xabi Alonso nemen deel aan deze opleiding. Eupen steunt zijn aanvoerder en stelt hem tot het einde van dit seizoen vrij van trainingen en wedstrijden", laten 'de Panda's' weten. 

Einde verhaal bij Eupen?

Of de 37-jarige Spaanse spelverdeler daarna nog terugkeert naar de Kehrweg, is nog niet zeker. Zijn contract loopt er eind dit seizoen af. Eupen hoopt alvast zijn spelmaker in het Kehrwegstadion te houden: “We houden momenteel positieve gesprekken omtrent een contractverlenging voor volgend seizoen.”

Sporting Lokeren \\ Eupen
 
 
 
Reacties.