Wat een comeback! Chelsea flirt serieus met nieuwe nederlaag, maar Eden Hazard en Giroud zetten scheve situatie recht in 8 (!) zotte minuten

14 april 2018 15:57

Na een uur zag het water van Chelsea bijzonder bleek op het veld van staartploeg Southampton. Eden Hazard en co keken tegen een 2-0 achterstand aan, maar in acht knotsgekke minuten zetten 'The Blues' de scheve situatie vakkundig recht. Van een geweldige comeback gesproken!

En onze Eden Hazard had zijn aandeel in die remonte want onze Rode Duivel knalde een kwartier voor tijd de 2-2 op het bord, de afwerking van een échte spits na knap voorbereidend werk op links van de Braziliaanse dribbelkont Willian. 

De grote uitblinker bij Chelsea was echter invaller Olivier Giroud, de Franse stormram keerde het tij met twee treffers. En zeggen dat het er dus alweer zo ontzettend slecht uitzag voor de ploeg van coach onder vuur Antonio Conte.



Dusan Tadic en Jan Bednarek hadden het tegen de degradatie knokkende Southampton een beetje verrassend op 2-0 getild, maar blijven uiteindelijk dus toch met lege handen achter. Chelsea doet zo'n goeie zaak in de strijd om plek vijf. Het heeft 60 punten na 33 matchen, Arsenal zit aan 54 stuks, maar speelt morgen nog.

Glenn Bogaert

Premier League \\ Chelsea \\ Southampton
 
 
Reacties.