Cevallos en Lokeren bewezen elkaar een ongelooflijke dienst: "Ik heb 2,5 maanden geleden de juiste keuze gemaakt"

15 april 2018 09:43

De man van de match in Lokeren-Eupen? Zonder twijfel José Cevallos. De nummer tien was overal op het veld, strooide met slimme passes, creëerde tal van kansen en gunde iedere aanwezige toeschouwer een wereldgoal die ze nooit meer zullen vergeten.

Sportief directeur Willy Reynders en het bestuur van Lokeren kregen in januari nog bakken kritiek voor de amechtige transferperiode, maar je weet: kwaliteit boven kwantiteit. Winteraankoop José Cevallos raakt steeds meer gewend aan de koude Belgische velden en blijkt nu al een schot in de roos.

"Ik heb 2,5 maanden geleden de juiste keuze gemaakt", blikt Cevallos - nog aan het bekomen van die wondergoal - terug op zijn beginperiode. "De club, de coach, de staff, de spelers… Iedereen geeft me de nodige middelen om beter te worden. Dus ja, ik ben erg blij om hier te zijn."

Op deze manier is Europa niet zo veraf - José Cevallos

Lokeren staat met 7 op 9 aan de leiding in groep B en Cevallos weet maar al te goed dat de nacompetitie nog steeds een binnendeur is naar Europees voetbal. "Als we iets willen doen in Play-off 2, moeten we in ons eigen stadion beslissend zijn. Dat zal de doorslag geven. Als we spelen zoals vandaag (zaterdag, red.) en nog beter worden, kan het lukken."

"Op deze manier is Europa niet zo veraf. Maar we moeten het stap per stap doen, match per match en zoveel mogelijk punten proberen pakken."

Bekijk hier de goal van Cevallos en zijn reactie

Sporting Lokeren \\ Eupen
 
 
 
Reacties.