Genieten van Anderlecht - Club, Antwerp - Beerschot-Wilrijk, PSV-Ajax en veel meer


Foto: © photonews 15 april 2018 12:30

Een nieuw voetbalweekend staat voor de deur. En het zou wel eens een bijzonder interessant en spannend weekend kunnen worden. U hoeft er weinig van te missen.

De strijd om de titel kan nu echt gaan beginnen. Anderlecht - Club Brugge is misschien wel dé kraker in de strijd bovenaan. Wie pakt de beste uitgangspositie en hoe spannend kan het nog worden? Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

In play-off 2 wordt het ook bijzonder prettig met de derby tussen Antwerp en Beerschot-Wilrijk. Een gevoelig duel, waar wij enorm naar uitkijken om diverse redenen. Wie wordt de ploeg van't stad? Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

Zondag zijn er echter nog enkele bijzonder interessante duels. Wat dacht je bijvoorbeeld van de clash tussen PSV en Ajax? Het wordt een bijzonder pittig duel, want bovendien kan de Lampenclub de titel vieren tegen de grote concurrent. Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

En er is nog veel meer! In Frankrijk staat er dan weer een klepper van formaat op het programma tussen PSG en Monaco. Lazio neemt het in de stadsderby op tegen Roma en Barcelona probeert Valencia af te houden. Wie trekt aan het langste eind? Voor beide teams is een driepunter meer dan welkom! Wed en kijk deze wedstrijd live op UNIBET TV.

Wed en kijk bij Unibet (voor accounts met min. €0.10). Via een bonus aan 200% tot 80 euro kan dat voor een gokje op de Bruggelingen bijvoorbeeld meteen 152 euro opleveren.

Ligue 1 \\ Primera Division \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ PSV \\ Ajax \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.