Vanhaezebrouck over de titelkansen: "Zaterdag zal ik meer kunnen zeggen over onze kansen"


Foto: © photonews 15 april 2018 21:18

Anderlecht zit weer helemaal in de titelrace! Een stelling waar we bij Hein Vanhaezebrouck blijkbaar nog niet mee moeten komen aandraven. "Natuurlijk niet, we moeten nog altijd vier punten inhalen..."

Vanhaezebrouck was uiteraard wel tevreden. "Ik wil mijn spelers feliciteren. Voor de eerste keer zag ik in de match terug waar we tijdens de week op geoefend hebben", zei hij met een kamerbrede glimlach. "In de eerste helft waren we dominant. Na de goal iets minder, wat normaal is, maar dan zijn we niet goed omgesprongen met onze counterkansen."

Maar om over de titel te spreken, daar moet je niet bij Vanhaezebrouck voor zijn. "We hebben nu maar twee rustdagen voor alweer een zware match, Club heeft er drie. Wij hebben twee uitmatchen, Brugge twee thuismatchen. Ik ga al héél blij zijn als zaterdag het verschil tussen ons nog altijd hetzelfde is. Dan kan ik meer zeggen"

We gaan nu ook geen haleluja gaan roepen

Om maar te zeggen... "Club Brugge is nog altijd de topfavoriet. Of we ze aan het twijfelen gekregen hebben? Misschien een beetje, maar wij moeten nog steeds vier punten meer halen dan zij... We gaan nu ook niet haleluja gaan roepen!"

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.