Mehdi Bayat houdt de moed erin voor verplaatsing naar Brugge: "Volgende keer winnen we met goed voetbal"


Foto: © photonews 15 april 2018 13:07

Sporting Charleroi pakte vrijdagavond tegen KRC Genk zijn eerste punt van de nacompetitie. Na een vroege 2-0-voorsprong leek een nieuwe overwinning in de maak.

Eén zege (thuis tegen Moeskroen) in twaalf competitiematchen. Dat is voorlopig de trieste balans van de Zebra's in 2018. Aan wilskracht ontbreekt het niet bij de Carolo's, en dus gelooft ook sportief directeur Mehdi Bayat in een ommekeer.

"We kenden periodes waarin we slecht speelden en verloren, nadien speelden we slecht, maar pakten we wel een punt. Vorige week tegen Anderlecht zag je beterschap, maar verloren we opnieuw. En tegen Genk koppelden we goed voetbal aan een gelijkspel. Volgende keer spelen we goed én winnen we ook, hoop ik." (lacht)

"Het enige wat ontbreekt, is die déclic"

Bayat verliest er de moed niet bij. "Wat kan ik anders doen dan positief blijven? Er is veel positiefs te zeggen. Het enige wat ontbreekt, is die déclic. Die kan er alleen maar komen mits een overwinning."

"Bij de Genkse 2-1 voelde je de spanning. Dat is normaal in onze situatie. Iedereen verwachtte dat het weer eens fout zou lopen. We zitten in een cycle de merde, maar ik geloof dat de coach voor een kentering kan zorgen." Charleroi trekt donderdag naar leider Club Brugge.

Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.