Messoudi verklaart waarom hij de bal richting Van Damme trapte: "Ná de match kon hij ermee lachen"


Foto: © photonews 15 april 2018 17:38

Mohamed Messoudi moest wachten tot de tweede helft om zijn stempel te drukken op Antwerp-Beerschot Wilrijk. De middenvelder deed dat wel op een heel opvallende manier.

Hij keilde de bal uit frustratie immers tegen het hoofd van Jelle Van Damme aan. "Ik legde de bal klaar voor Van Damme, ze waren al een hele poos tijd aan rekken. Maar hij draaide zich om en ging een andere bal halen. Toen heb ik uit frustratie getrapt, vloog die nog per ongeluk tegen zijn hoofd ook", lachte Messoudi achteraf.

"Hij kon er ná de match wel om lachen. Ik ken hem, en ging ooit nog op bezoek bij hem in Los Angeles. Met hem én uiteraard Bolat had Antwerp wel wat jongens die wisten hoe ze ons uit ons spel moesten halen."

Verrassend groot veld -Mohamed Messoudi

Was ervaring dan het grootste verschil? "Neen, ze blijven nog altijd een betere ploeg hebben op dit moment. De druk was voor hen ook enorm vandaag. Soms kwamen we ook wat kracht en snelheid tekort, bovendien schrok ik van hoe groot dit veld was, het leek groter dan toen ik hier met Zulte Waregem kwam spelen. Wij hebben ons geweerd met de middelen die we hadden."

Dat leverde niet voldoende doelgevaar op. "We hebben echt veel te weinig kansen gecreëerd, zeker omdat ik vond dat we bij momenten degelijk voetbalden", sloot Mo Messoudi af. 

Antwerp \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.