Niemand zag de zestigmeterpegel van Cevallos aankomen, behalve... de coach? "Ik kreeg een déjà vu"

15 april 2018 16:05

Niet om te hoog van de toren te blazen, maar Lokeren speelde zaterdag tegen Eupen misschien wel zijn beste wedstrijd van het seizoen. Een hele match domineren én het ook afmaken. Neem daar ook nog eens de goal van het jaar bij en je zit met een uiterst tevreden coach.

"Het was meer dan verdiend. Zeker de manier waarop, dit was één van onze beste wedstrijden", opent Maes op de persconferentie. "We hebben thuis een heel seizoen geworsteld en nu winnen we twee keer op rij."

Maar zelfs na zo'n match is een toptrainer zelden 100% tevreden. "Ik vergeet niet dat vierde kwartier, want dat was echt niet goed. Maar die wereldgoal van Cevallos deed de wedstrijd weer kantelen en daarna gingen alle remmen los. Dan heb ik sterk en verstandig voetbal gezien."

We wisten van Cevallos dat hij zoiets kan - Peter Maes

Tja, die wereldgoal van Cevallos... "Ik kreeg een déjà vu. In de eerste helft had hij al een paar keer geoefend, maar dan zal hij te dicht bij het doel gestaan hebben", lachte Maes. "Tegen STVV was er een wereldgoal, maar die werd onterecht afgekeurd. Nóg zo'n poging ging maar nipt over. In de scoutingsverslagen uit Ecuador wisten we ook al dat hij zoiets kan." Meer van dat, graag!

Sporting Lokeren \\ Eupen
 
 
 
Reacties.