Vier goals, niemand tevreden: "Geven het uit handen" vs "Wilden meer dan een puntje"


Foto: © photonews 15 april 2018 23:49

KV Oostende en STVV speelden in de Versluys Arena 2-2 gelijk. En eigenlijk schiet geen van beide teams daar veel mee op. Teleurstelling maakte zich dan ook meester van beide ploegen.

Voor de rust was Oostende baas, met Zivkovic in de rol van afwerker. Met twee goals zette hij zijn team op rozen: "Maar we geven die 2-0 nog weg, dus is dit balen. Het is leuk dat ik twee keer kon scoren, maar ik win liever een wedstrijd", aldus de goalgetter.

"Zonde, echt zonde. Wat er precies gebeurde? STVV was gewoon beter in de tweede helft. We geven hier de drie punten wel uit handen, alweer. Anders konden we naar boven kijken richting Lokeren, nu niet. We willen graag eerste worden in onze groep, op naar de midweekmatch in Lokeren."

Ook ontgoocheling bij STVV

STVV toonde dan weer veerkracht: "En we wilden ook graag nog die 2-3 maken", aldus De Norre. "We hebben er alles aan gedaan in de tweede helft om terug te komen en gaan zo met een puntje naar huis. Jammer dat het er geen drie zijn."

Rest de vraag waarom de Kanaries voor de pauze zich zo lieten ringeloren? "We waren goed begonnen, maar leunden dan teveel naar achteren. Dan slikten we twee te gemakkelijke doelpunten. Daaruit moeten we leren naar de komende matchen toe."

Sint-Truiden \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.