Het duel waar niemand wakker van ligt? Vrank en vrij tegen fris en fruitig voetbal is het devies


Foto: © photonews 15 april 2018 11:00

Antwerp - Beerschot-Wilrijk en Anderlecht - Club Brugge. Wat een zondag, wat een zondag. Maar: er is ook nog een toetje om de voetbalzondag mee af te sluiten. En wie weet krijgen we daar wel het leukste voetbal te zien.

KV Oostende en STVV hebben namelijk niets meer te verliezen en kunnen in play-off 2 open hun kans gaan. Bij de Kustboys willen ze aanvallender gaan voetballen en er volop voor gaan, terwijl ook STVV na de 4-0 tegen Antwerp er zin in moet hebben.

Feestje aan Zee?

Igor Vetokele is een Oostendenaar en kan misschien wel eens gaan schitteren aan de kust die hem zo lief is, terwijl bij Oostende de loterij der doelmannen begint. Vanhamel en Dutoit strijden tegen elkaar voor een plekje als keeper volgend seizoen bij de Kustboys.

Het geeft toch nog flink wat ingrediënten om ook van het derde duel van de zondag iets leuks te kunnen maken. Aan de 22 die op het veld zullen komen om dat te laten zien aan de goegemeente. En ook de fans opnieuw helemaal achter zich te krijgen.

Jonckheere, Bossaerts, Jali en Musona zijn er niet bij voor Oostende, terwijl De Roeck Charisis en Legaer moet missen in zijn selectie. 

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Sint-Truiden \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.