Bart De Wever reageert op de opstootjes na Antwerp Beerschot Wilrijk: "We hielden er rekening mee dat er problemen zouden kunnen ontstaan"


Foto: © photonews 16 april 2018 07:41

Antwerp won zondagmiddag de derby tegen Beerschot Wilrijk (2-0) en mag zich voor minstens twee weken de 'Ploeg van 't Stad' noemen. Op zondag 29 april staat de return tussen beide rivalen op het menu.

Na afloop van de derby vonden enkele incidenten plaats en zette de politie ook het waterkanon in. "We hielden er rekening mee dat er problemen zouden kunnen ontstaan", reageert burgemeester van Antwerp Bart De Wever in Gazet van Antwerpen. "Ik kan daar voorlopig nog niets over zeggen omdat ik eerst de verslagen van de politie wil afwachten."

De Wever wil een grondige evaluatie maken richting de de return op 't Kiel. "We gaan deze week met de politie rond de tafel zitten om de incidenten na de wedstrijd te evalueren. Op basis daarvan zullen we beslissen of we extra manschappen of maatregelen moeten nemen voor de terugwedstrijd op het Kiel over twee weken."

Antwerp \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.