OFFICIEEL: Beerschot Wilrijk kondigt volgende versterking aan

16 april 2018 09:07

Beerschot Wilrijk doet volgend seizoen opnieuw een gooi naar de promotie. De volgende aanwinst van de Mannekes is intussen een feit.

Afgelopen weekend raakte bekend dat Beerschot Wilrijk dicht bij een akkoord stond met Emeric Dudouit. Nu is de deal ook effectief een feit. De verdedigende middenvelder tekende op 't Kiel een contract voor twee seizoenen.

De 26-jarige Fransman degradeerde met Tubeke uit 1B. Dudouit was bij de Waals-Brabanders aan zijn tweede seizoen bezig. Hij startte in 23 competitieduels in de basis en scoorde één keer op het veld van Union Saint-Gilloise.

Met Beerschot Wilrijk hogerop

"De 'mercato' is pas begonnen maar toch heb ik nu al voor Beerschot Wilrijk gekozen", reageert Dudouit op de website van Beerschot Wilrijk. "Voornamelijk omdat het de club is die het mooiste voetbal speelt van 1B. Al heeft ook het feit dat zowel de trainer als de sportief directeur er bleven op aandringen om naar deze cub te komen zeer zeker meegespeeld. Bovendien hebben we allebei dezelfde ambitie: Beerschot Wilrijk wil hogerop, ik ook."

"Met andere woorden, ik kom naar hier om met deze prachtige club te naar 1A te promoveren. En dan zijn er die enthousiaste supporters, die zowel in het Olympisch Stadion als op verplaatsing voor een schitterende sfeer zorgen. Kortom, voor mij kan het nieuwe seizoen niet rap genoeg beginnen. Tot slot wil ik iedereen bij Tubeke bedanken voor de goede samenwerking gedurende de voorbije twee jaren."

Tubeke \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.