Cercle Brugge laat er na promotie naar hoogste klasse geen gras over groeien en pakt uit met ferme deal

16 april 2018 17:23

De euforie rond de promotie is nog niet helemaal uitgewerkt of Cercle Brugge pakt al uit met een ronkende deal. Groen-zwart sloot namelijk een sponsorovereenkomst af met Vaillant en dat voor de komende twee seizoenen.

Bij Cercle stellen ze werkelijk alles aan het werk om de club ook naast het veld klaar te stomen voor het avontuur in 1A. Het team van trainer Franky Vercauteren is dan ook trots dat het de Duitse verwarmingsreus en Belgische marktleider Vaillant opnieuw in de armen mag sluiten als sponsor. 

Er werd een nieuwe overeenkomst afgesloten voor de komende twee seizoenen en naast een intensieve samenwerking zal Vaillant ook op de spelersuitrusting van Cercle te zien zijn, met name op de rechterbroekspijp. 

Marc Vanmaele, algemeen coördinator van Cercle Brugge, is in zijn nopjes: “De hernieuwde samenwerking met Vaillant is het bewijs dat Cercle Brugge in commerciële termen als een jong, innovatief en kwaliteitsvol merk wordt gepercipieerd. Cercle Brugge is opnieuw ‘in’", klinkt het. 

"Niet alleen bevestigt deze overeenkomst dit gegeven, tevens toont het ook aan dat sponsors die in het verleden met Cercle Brugge verbonden waren, zich blijvend identificeren met de waarden en normen die Cercle Brugge vooropstelt."

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.