Je zou voor minder vlammen tegen Club Brugge! Marc Coucke vond dé ideale manier of "dikke wortel" om zijn spelers tot op het bot te motiveren


Foto: © photonews 16 april 2018 12:46

Wat een verfrissend voetbal bracht Anderlecht gisteren tegen Club Brugge. Het dode vogeltje dat we dit seizoen zo vaak aan het werk zagen was ineens een uit zijn as verrezen feniks. En dat was heus geen toeval want Marc Coucke vond de ideale manier om zijn paars-witte manschappen te motiveren.

In zijn wekelijkse analyse voor de radio vertelt commentator Peter Vandenbempt er meer over: "Er was heel wat positiefs te vertellen over het voetbal van Anderlecht. Misschien heeft dat ook te maken met het bezoek van Marc Coucke voor de wedstrijd in de kleedkamer", klinkt het.  

"Gerkens gaf al aan dat hij elke keer langskomt om de spelers te motiveren. Blijkbaar had hij deze keer ook een zeer dikke wortel bij: een kampioenenpremie van 2 miljoen als Anderlecht alsnog de titel haalt. Dan kan je wel wat sneller gaan lopen natuurlijk."

De voetbalstem van Radio 1 blijven evenwel voorzichtig in zijn optimisme over de vernieuwde titelkansen van Anderlecht: "Over een week wanneer Anderlecht op bezoek is geweest bij Standard en Genk, dat voor mij toch de best voetballende ploeg was van het weekend, zullen we iets meer weten over hoe hoog Anderlecht mag mikken. De sfeer is in elk geval positief en optimistisch en dat is toch weer even geleden."

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.